Pagesat ALBtelecom

ALBtelecom bëhet pjesë e partnerëve tanë të ngushtë. Tani të gjithë klientët mund të paguajnë nëpërmjet EasyPay të gjitha shërbimet që ALBtelecom ofron:  TV, Telefon Fiks dhe Internet.

Shërbimi mundësohet në pikat e shitjeve EasyPay që ndodhen në të gjithë Shqipërinë.

Së shpejti shërbimi do të mundësohet edhe në aplikacion për të gjithë klientet tanë.

Posted in: