Seminari “Gratë Sipërmarrëse”

EasyPay  për dy ditë radhazi ishte pjesë e seminarit të organizuar për gratë sipërmarrëse në biznes. Seminari 2-ditor u organizua në Tiranë  nga Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim dhe Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta në Shqipëri . Sipërmarrëse të Suksesshme është një program dinamik që u mundëson grave sipërmarrëse në mbarë botën të drejtojnë sipërmarrjen e tyre në mënyrë inovative, me përgjegjësi sociale dhe të qëndrueshme, bazuar në talentin individual të gruas sipërmarrëse.

Më shumë: https://www.youtube.com/watch?v=phNzB7kO6_s&feature=youtu.be

 

Posted in: