Transfero Para në të gjithë botën me Ria dhe EasyPay!

EasyPay Ria Vector

 

EasyPay lidh partneritet me kompaninë e fuqishme ndërkombëtare të transfertave të parave në botë: Ria Money Transfer.
Që prej datës 21 dhjetor 2016, për herë të parë në Shqipëri, kushdo mund të marrë e të dergojë para tek të afërmit në një nga pikat EasyPay që ofrojnë shërbimin Ria. Shihni hartën e agjentëve tanë për të gjetur vendodhjet e pikave EasyPay-Ria.
Ria hyn në tregun shqiptar në bashkëpunim me EasyPay, me komisionet më të ulëta dhe shpejtësinë maksimale!

 

Posted in: