Karta Rinore Europiane

Që perj datës 24 Mars Karta Rinore Europiane dhe EasyPay kanë lidhur së bashku Marrëveshjen e Bashkëpunimit prej së cilës mund të përfitojne të gjithë të rinjtë që duan të pajisen me Kartën Rinore.

Karta Rinore është një  Projekt i cili funksionon në të gjitha  shtetet e Europës dhe së fundmi edhe në Shqipëri.

Çdo i/e re që është i pajisur me karten rinore mund te perfitoje një zbritje nga 10-50% në te gjitha bizneset qe jane pjesë e listës si ne Shqipëri ashtu edhe në Europë.

Tashmë Kartën Rirore mund ta përfitoni FALAS nëse regjistroheni si klient në platformën EasyPay dhe rrimbushni llogarinë tuaj me 400 lekë.

Për më tepër shihni linkun Këtu

 

17553953_1874525309434607_1418386733304907770_n

Posted in: