Çertifikimet ISO

E reja më e fundit rreth EasyPay është se ka marrë 2 certifikime ISO standards:

  • ISO 27001 që ka lidhje me Information Security Management (data security)
  • ISO 20000 që ka lidhje me Service Management Systems

Të dyja këto standarte janë shumë të rëndësishme për llojin e aktivitetit që EasyPay ofron dhe shumë pak kompani i kanë në Shqipëri, por që në botë tashmë janë një domosdoshmëri.

EasyPay-broschure-2

Posted in: