Panairi i Karrierës në Universitetin Epoka

Për të katërtin vit radhazi Universiteti Epoka organizoi Panairin e Karrierës, i cili është një mundësi e përshtatshme dhe unike për studentët dhe të diplomuarit që të prezantohen me punëdhënës nga sektorë të ndryshëm. EasyPay ka qënë pjesëmarrës që nga viti i parë i këtij panairi. Këte vit ishim të pranishëm së bashku me 60 kompani  të tjera pjesmarresë me stendën ku u mirëpritën studentët për intervista të shkurtra duke iu prezantuar atyre mundësi intershipi apo punësimi të ndryshme. Gjatë panairit, të diplomuarit dhe studentët vizituan stendat për të gjetur kompanitë profilet e të cilëve korrespondojnë me fushën e tyre të arsimit, ku u intervistuan dhe  dorëzuan CV-të , për një rekrutim te mundshëm.
1493214710_news
Posted in: