Startup Grind Tirana në EasyPay

EasyPay në bashkepunim me Startup Grind Tirana  organizoi  takimin me psikologen, gazetaren dhe motivational speaker Mirela Sula. E mirënjohur jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashtë kufijëve, së fundmi një ndër personat me më shumë Influencë edhe në Britaninë e Madhe, ku edhe zhvillon aktivitetin e saj si Businesswoman dhe Ceo i Migrant Woman Magazine. Të ftuar ishin kryesisht femra të suksesshme në karrierë, por nuk mungonin edhe meshkujt si dhe personazhe të spikatur të shoqerisë civile. Fjalimi frymëzues i Mirelës u mbyll  edhe me pyetje nga të ftuarit.

21

Posted in: