Capital Invest viziton EasyPay

https://www.facebook.com/easypay.al/photos/a.193764200715248.43930.169718156453186/1360080094083647/?type=3&permPage=1

 

Në 22 Maj patëm disa vizitorë, miq të mirë në zyrat e reja të EasyPay.

Capital Invest Sh.p.k, institucioni financiar që operon prej disa vitesh në Kosovë ofron shërbime si: pagesa, transferta parash e këmbime valutore. Po ashtu si EasyPay, edhe Capital Invest është partner i RIA financial.

Ria Money Transfer është një nga kompanitë lider në tregun ndërkombëtar të transfertave të parave, me shtrirje në mbi 150 shtete e 320.000 lokacione.  Në Shqipëri, Kosovë dhe rajon Ria Money Transfer operon me komisionet më të ulëta!

 

 

EasyPay Ria Vector

Posted in: