Seminari “Key to Success 2.0”

CEO i EasyPay,Linda Shomo ishte e ftuar si Femër Sipërmarrëse në Seminarin “Çelësi i suksesit” i organizuar nga Klubi i Inovatorëve u mbajt në Universitetin Epoka ku Linda ndau me studentët përvojën e saj për fillimin e një biznesi në Shqipëri dhe për gjithë sfidat me të cilat është përballur. Ajo gjithashtu foli për vështirësitë me të cilat u përball në zbatimin e një shërbimi të digjitalizuar në Shqipëri gjashtë vjet më parë, kur teknologjia nuk ishte aq e avancuar siç është sot. më shumë

the key of

Posted in: