Ulje në Bukinist për çdo blerje me EasyPay

Bukinist është vitrina e madhe virtuale, brenda së cilës gjendet një gamë e gjerë botimesh; që nga libri artistik, librit shkollor, akademik, profesional, libri për fëmijë, libri i vjetër, katalogët, albumet, pullat postare dhe kartolinat.Vizito www.bukinist.al per te perfituar nga libra online ne shqip, shitje dhe dergesa ne te gjithe boten

Përfitoni librin tuaj të preferuar 10% më lirë në Bukinist, nëse paguani me EasyPay! Oferta është e vlefshme deri në 31 Gusht.

Pasi të keni zgjedhur produktet që do blini dhe jeni gati për të paguar:

  • Zgjidh butonin EasyPay
  • Hyr në llogarinë EasyPay me kredencialet e tua
  • Pagesa bëhet direkt nga llogaria juaj  dhe ju mbeteni në pritje të produkteve që bletë.

 

 

Posted in: