EasyPay mundësues për biletat online të eventit ‘Rruga Drejt Suksesit’

Këtë vit për here të pare, EasyPay mundëson biletat online në platformën www.rrugadrejtsuksesit.com, për seminarin e lidershipit me folësin motivues, Vasil Naci.

Në vijim të eventit të organizuar në Nëntor 2016 dhe pas kërkesave të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin me Agna Leadership Academy organizon më datë 9 Nëntor 2017 eventin “Rruga Drejt Suksesit”, për here të pare këtë vit me biletat online mundësuar nga EasyPay.

Posted in: