Colour Day Festival mbërrin në Shqipëri – EasyPay sërish prezent me biletat!

Ti je mbreti dhe mbretëresha i/e ëndrrave të tua! Dëshira e shumë të rinjve shqiptarë, tani u plotësua! Organizohet për herë të parë edhe në vendin tonë “Colour Day Festival” me 12 Maj, në sheshin Nënë Tereza, Tiranë.

Colour Day Festival është një festival veror, me gjenezë realizimi në Greqi, I cili shoqërohet nën tingujt e muzikës dhe efektit të pluhrave shumëngjyrësh.

Festivali fillon në orën 12.00. Tek të ftuarit e parë mbërrijnë, disa DJ lokale janë duke kryer ngrohjen e  tyre. Secili prej akteve luhet për rreth 20-30 minuta -2 orë. Në orën 17:00 të gjithë bashkohen për hedhjen e parë të njëkohshme të pluhurave shumëngjyrësh. Kjo përsëritet dy herë. Rreth orës 11:00 ngjarja përfundon dhe muzika ndalet. Festivali zakonisht zhvillohet të shtunën. Një video aftermovie është prodhuar pas çdo ngjarjeje dhe ekipi fotografik në vend ndjek çdo ngjarje, duke publikuar fotografi në faqen përkatëse të Facebook.

Ekziston një skenë e madhe ku DJ ose artistët performojnë. Ka edhe kioska për ushqim dhe pije dhe kioska për kujdes mjekësor. Pluhuri me ngjyrë sigurohet me biletë, por gjithashtu mund të blihet në festival, së bashku me produkte të ndryshme mallrash, si bluza dhe kapele.

Për sigurimin e biletave EasyPay sërish gjendet aty pranë jush për t’ju krijuar lehtësi. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online për “Colour Day Festival Albania 2017l”.

Biletat mund të rezervohen online në faqen www.pentagram.al ku ndodhet informacion mbi çmimin e biletave. Opsionet që ju ofrohen janë tre:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa – Nëse jeni kartëmbajtës Visa, mund të paguani direkt nga karta juaj.
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në bit.ly/agjenteasypay

Nga Megi Milo

Posted in: