Divat Shqiptare për herë të parë bashkë – biletat sërish me EasyPay!

Ato janë këngëtaret më të dashura shqiptare! Të gjithë jemi rritur me hitet e tyre ndër vite, sepse ato nuk janë vetëm artistet e vërteta të skenave tona, por edhe figura të plotësuara publike me mjaft kredibilitet në media e shoqëri.

Sot, ka ardhur koha që t’i shohim së bashku në një koncert recital të jashtëzakonshëm ku secila prej tyre do të interpretojë këngët më të mira të repertorit personal. Po flasim për Divat: Rovena Dilon, Irma Libohovën, Eneda Tarifën dhe Besa Kokodhimën. Mbrëmjen e 16 Maj, Ora 20:00, Divas Live në Pallatin e Kongreseve.

EasyPay mundëson për të gjithë fansat dhe të interesuarit, shërbimin e shitjes së biletave online dhe fizikisht për koncertin e kengëtarëve të mirënjohura: Rovena Dilo, Irma Libohova, Eneda Tarifa dhe Besa Kokodhima. EasyPay në bashkëpunim me Connext, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave online për koncertin e shumëpritur “Divat”.

Biletat mund të rezervohen online në faqen  www.pentagrami.al  ku ndodhet më shumë informacion mbi çmimin e biletave. Opsionet që ju ofrohen nga EasyPay janë tre:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa – Nëse jeni kartëmbajtës Visa, mund të paguani direkt nga karta juaj.
  • Ti blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në bit.ly/agjenteasypay

Divat Shqiptare

 

*Nga Megi Milo

Posted in: