Maratona e Tiranës – EasyPay sponsor zyrtar; Edicioni i 3-të i gjysmë maratonës së Tiranës

Maratona e Tiranës 2018 vjen sërisht këtë vit me edicionin e saj të 3-të, që tashmë mund ta cilësojmë atë si eventin më të madh sportiv në qytet.

Gara do të mbahet më datë 7 tetor dhe do të ketë 3 kategori: Half Marathon (21, 0975 km), Tirana 10K dhe “We too”.

EasyPay gjendet e gatshme për të mbështetur si sponsor kryesor zyrtar këtë event të përmasave të mëdha.

Për sigurimin e biletave EasyPay gjendet aty pranë jush për t’ju krijuar lehtësi.

Biletat mund të rezervohen online në faqen https://tiranamarathon.com/   ku ndodhet informacion mbi çmimin e biletave. Opsionet që ju ofrohen janë tre:

 

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa – Nëse jeni kartëmbajtës Visa, mund të paguani direkt nga karta juaj.
  • T’i blini fizikisht pranë çdo pike EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt në bit.ly/agjenteasypay

Posted in: