Ujësjellës Kanalizime Vau Dejës i bashkohet Komunitetit EasyPay

NEW: Ujësjellës Kanalizime Vau Dejës!

Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare, për t’ju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin.

Të gjithë qytetarët e Vaut të Dejës kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Vau Dejës t’i paguajnë pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka me nevojë të prisni në rradhë! Pagesat mund t’i kryeni shpejtë dhe lehtë.

Shumë shpejtë ky shërbim do të ofrohet edhe nëpërmjet aplikacionit tonë për të gjithë klientët.

 

Posted in: