Bashkëpunimi më i ri për dashamirësit e sportit, BastArena-EasyPay

BastArena është Shoqëria e parë dhe e vetme e licencuar në treg për lojrat elektronike në distancë në Shqipëri.

Kompania EasyPay në bashkëpunim me BastArena ofron mundësinë për të gjithë sportdashësit të rimbushin llogaritë e tyre personale BastArena nëpërmjet: aplikaconit EasyPay për Android, iOS dhe Windows, nga Web login.easypay.al ose në të gjithë Pikat e Shitjeve EasyPay.

Mënyrat e rimbushjes së llogarisë BastArena nëpërmjet EasyPay:

  1. Rimbushje direkt nga aplikacioni EasyPay. Logohuni në aplikacionin EasyPay, shkoni tek shërbimi i Llotove sportive. Zgjidhni shërbimin BastArena, më pas vendosni userin tuaj të BastArenes dhe vlerën që dëshironi të kaloni në llogarine tuaj. Sigurohuni të keni balancë të mjaftueshme në llogari, klikoni konfirmo dhe llogaria juaj në BastArena do të kreditohet.
  2. Rimbushje në pikat EasyPay. Ju duhet të jepni emrin e përdoruesit dhe shumën që dëshironi të depozitoni e cila ju vendoset në llogarine tuaj BastArena menjëherë.
  3. Rimbushje në Web në platformën EasyPay. Njësoj si në aplikacion, shkoni tek shërbimi i Llotove sportive. Zgjidhni shërbimin BastArena, më pas vendosni userin tuaj të BastArenes dhe vlerën që dëshironi të kaloni në llogarine tuaj. Sigurohuni të keni balance të mjaftueshme në llogari, klikoni konfirmo dhe llogaria juaj në BastArena do të kreditohet.

 

Nga Megi Milo

 

Posted in: