TEDx Tirana 2018- EasyPay sërish prezente me ofrimin e biletave online

Këtë vit në bashkëpunim me TEDx, EasyPay mundëson si formë pagese lokale biletat online në platformën http://tedxtirana.com/index.html , për TEDx Tirana 2018 më 15 Shtator.

TEDx Tirana është ngjarje lokale e organizuar në mënyrë të pavarur në Tiranë që përpiqet të krijojë përvojën unike të gjetur në TED. Në thelbin e saj, qëllimi themelor i TEDx Tirana është nxitja dhe shpërndarja e ideve të mëdha. Grupi i ndryshëm i njerëzve të pranishëm do të jetë në gjendje të mësojë nga njëri-tjetri, si folës dhe si pjesëmarrës, dhe do të largohet nga konferenca  me një frymëzim të ri për të përmirësuar në mënyrë kreative të ardhmen tonë kolektive.

Biletat mund të rezervohen online në faqen https://ticket.easypay.al/events/Tirana/all ku ndodhet dhe informacioni mbi çmimin e biletave.

Format e pagesës që EasyPay mundëson janë:

–  Pagesa me Visa apo MasterCard.

–  Pagesa direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.

  • Nëse nuk jeni të regjistruar, mund ta bëni këtë duke shkarkuar aplikacionin EasyPay në telefonin tuaj (qoftë Android, IOS, Windows) ose duke aksesuar website-in e tonë.
  • Keni krijuar kështu një portofol tuajin elektronik të cilin mund ta kreditoni me mënyrat që ju paraqiten nga aplikacioni (nëpërmjet kartës suaj të kreditit apo debitit, nëpërmjet llogarisë tuaj bankare ose me para cash në një nga pikat EasyPay që i gjeni gjithashtu tek aplikacioni apo website i EasyPay). Këtë portofol online do mund ta përdorni më pas për pagesën e blerjes tuaj tek http://tedxtirana.com/index.html. Në momentin e pagesës do t’ju duhet vetëm të vendosni username dhe password të llogarisë tuaj EasyPay.Nga Megi Milo
Posted in: