Ofertat e të premtes së zezë! Happy Black Friday!

Me rastin e të premtes së zezë (Black Friday), EasyPay ka menduar gjithashtu për të kënaqur dhe  bërë më të lumtur klientët e saj. Le ti zbulojmë suprizat!

 

  • Përdor aplikacionin EasyPay dhe fito!

Nuk keni kryer asnjëherë një pagesë nga aplikacioni EasyPay?

Bëj pagesën tënde të parë të premten , datë 23/11/2018 nga ora 00:01 deri në 16:00 dhe fito 200 lekë dhuratë nga ne!

 

  • Shopping lover? Kjo ofertë është për ty:

Në bashkëpunim me Altissia Prive, ofrohet 40% ulje për markat e kozmetikës që blihen me butonin EasyPay në https://altissiaprive.al/ dhe 25% për markat e veshjeve dhe orave.

 

-40% ulje vetëm ditën e premte në altissiaprive.com  për markat më cilësore dhe më në zë të kozmetikës:

La Saponaria, Biomarina, Domus Olea Toscana, Lily&Lolo.

(Përdor kodin EASYPAY40 në checkout për të përfituar zbritjen.)

 

-25% ulje vetëm ditën e premte në altissiaprive.com për marka ndërkombëtare të modës:

Isabella Rhea, Paul McNeal, Gas.

(Përdor kodin EASYPAY25 në checkout për të përfituar zbritjen.)

Posted in: