Fresh Garden, tashmë ushqimi i preferuar vetëm një klikim larg

Fresh Garden, tashmë ushqimi i preferuar vetëm një klikim larg!

Fresh Garden, një nga restorantet e supermarketet me të reja në Tiranë, i bashkohet portofolit të pagesave online me EasyPay.

Çfarë ofron Fresh Garden?

Fresh Garden ofron një shumëllojshmëri produktesh me përberje organike dhe nën të njëtin emër ofron shërbimin e restorantit, ku kushdo mund të shijojë varietete ushqimore mbështetur tërësisht në produkte të freskëta dhe organike.

Fresh Garden nëpërmjet aplikacionit të tij ofron mundësinë që të porosisni nga komoditeti i shtëpisë apo zyrës produkte ushqimore të supermarketit dhe restorantit.

Jeni kuriozë të dini çfarë EasyPay sjell në këtë bashkëpunim?

EasyPay ka zhvilluar për herë të parë në Shqipëri një tjetër sistem për blerjen online, tashmë jo vetëm në web por direkt në aplikacionin Fresh Garden (in-app). Të gjithë klientët që kanë një llogari EasyPay, mund të paguajnë me EasyPay porosinë e tyre në aplikacionin Fresh Garden, duke shmangur pagesën cash në dorëzim.

Posted in: