CEO e EasyPay, Linda Shomo pjesë e panelit në CEO Forum organizuar nga PWC

Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në CEO Forum organizuar nga PWC, krahas në panel me CEO të institucioneve të rëndësishme në Shqipëri si BKT, Shell, R&T dhe Z. Eduard Shalsi, Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Vitin e kaluar, sondazhi zbuloi një optimizëm rekord të CEO Forum. Këtë vit, drejtuesit kryesorë treguan histori të ndryshme që lidheshin me konfliktet e tregtisë, turbullira politike dhe ngadalësimi i parashikuar në rritjen ekonomike globale kanë rritur pasigurinë dhe ulur besimin në perspektivat e të ardhurave.

 

Posted in: