Blog

 • Workshopi “Ndërveprimi nëpërmjet rrjeteve online”

  EasyPay merr pjesë në workshopin me temë “Ndërveprimi nëpërmjet rrjeteve online”! Ky organizim ishte eventi i radhës i Innovation Hub me fokus inovacionin tek sipërmarrësit e rinj. Moderatorja e eventit Znj. Lindita Shomo, drejtore ekzekutive e EasyPay, tregoi rreth eksperiencave profesionale dhe personale, si dhe për rëndësinë e një bashkëpunimi efektiv dhe efiçent të një sipërmarrje të […]

 • Ujësjellës Kanalizime Durrës i bashkohet Komunitetit EasyPay!

  22 Korrik 2016 Synimi ynë është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve utilitare online, për tju lehtësuar jetën qytetarëve në të gjithë vendin. Të gjithë qytetarët e Durrësit kanë mundësinë që faturat e tyre ti paguajnë direkt nëpërmjet aplikacionit EasyPay nga telefoni i tyre, ose duke shkuar pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin. […]

 • Eagle Mobile i bashkohet komunitetit EasyPay!

  3 Qershor 2016 Shërbimi i telefonisë celulare është bërë tashmë pjesë e pazëvendësueshme e jetës sonë si përdorues. Kjo pjesë e rëndësishme e telekomunikacionit modern është vazhdimisht në zhvillim, transformim dhe në kërkim të më të mirës. EasyPay, shton si shërbim për klientët edhe një nga operatorët e telefonisë celulare në Shqipëri, Eagle Mobile. Nëpërmjet këtij […]

 • EasyPay mbështet edicionin e shtatë të Konferencës Infocom Albania!

  24-25 Maj 2016 EasyPay mbështet edicionin e shtatë të Konferencës Infocom Albania, zhvilluar në ambjentet e Tirana International Hotel. Në konferencën e 7-të InfoCom Albania me temë “Shaping the digital Future” u prezantuan ndryshimet që po pëson tregu botëror, europian dhe ai shqiptar si pasojë e zhvillimeve teknologjike, dhe se si Revolucioni i katërt industrial […]

 • EasyPay merr pjesë në Mbledhjen e dytë të Komitetit Kombëtar të Sistemit të Pagesave!

  24 Maj 2016 Komiteti ka si qëllim që nëpërmjet veprimtarisë së tij, të mbështesë dhe të kontribuojë në rritjen e sigurisë, qëndrueshmërisë dhe efikasitetit të sistemit kombëtar të pagesave në Shqipëri, në përmbushje të objektivit ligjor të Bankës së Shqipërisë për të nxitur funksionimin normal të sistemit të pagesave. EasyPay, për herë të parë e […]

 • Ujësjellës Kanalizime Fier i bashkohet Komunitetit EasyPay!

  13 Maj 2016 EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Fier, duke e shtrirë pagesën e faturave të ujit jo vetëm në Tiranë, por edhe në një nga qarqet më të mëdha në Shqipëri. Pagesa e faturave ofrohet në të gjithë rrjetin e agjentëve, online në web dhe në aplikacion për klientët.