Blog

 • EasyTransfer, shërbimi më i ri i transfertave të parave në aplikacionin EasyPay

  EasyPay prezanton shërbimin më të ri të transfertave të parave elektronike, i cili komercialisht do të njihet me emrin “EasyTransfer”. Nëpërmjet këtij shërbimi, të gjithë klientët EasyPay do të përfitojnë: Transferta të shpejta e të thjeshta parash, pa kosto shtesë; Komision 0 për transfertat nga një klient EasyPay në tjetrin; Kryerje pagesash në portofolin e […]

 • iOS Developer – Pozicion Vakant në EasyPay

  Mundësi punësimi si iOS Developer në EasyPay Rreth EasyPay: EasyPay është një nga kompanitë FinTech kryesore në Shqipëri që prej 9 vitesh. Ne jemi një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale që u japin mundësinë njerëzve të bëjnë pagesa brenda portofolit tonë të gjerë të shërbimeve lokale, duke kursyer kohë, para dhe duke rritur rehatinë. Klientët mund […]

 • Android Developer – Pozicion Vakant në EasyPay

  Mundësi punësimi si Android Developer në EasyPay Rreth EasyPay: EasyPay është një nga kompanitë FinTech kryesore në Shqipëri që prej 9 vitesh. Ne jemi një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale që u japin mundësinë njerëzve të bëjnë pagesa brenda portofolit tonë të gjerë të shërbimeve lokale, duke kursyer kohë, para dhe duke rritur rehatinë. Klientët mund […]

 • EasyPay hap dyqanin më të ri në Tiranë, në zonën e ish Bllokut

  EasyPay sapo hapi dyqanin e tij “flagship” në qendër të Tiranës. Ai ndodhet në zonën e ish Bllokut, dhe ofron hapësirën e duhur për këdo që dëshiron të njihet apo të mësojë më shumë rreth markës së EasyPay. Funksioni i këtij dyqani në qendër të Tiranës do të jetë i shumëfishtë. Dyqani EasyPay | Ria […]

 • EasyPay prezanton partneritetin më të ri me Albania Car Service

  EasyPay prezanton partnerin më të ri Albania Car Service (ACS24.al). Tashmë klientët mund të paguajnë regjistrimet e tyre në tregun digjital të makinave ACS24.al, nëpërmjet rrjetit prej +450 agjentëve EasyPay në të gjithë Shqipërinë.   ACS24.al, një projekt ambicioz si rezultat i një bashkëpunimi Shqiptaro-Gjerman, do të prezantojë për herë të parë në Shqipëri një platformë […]

 • Histori Suksesi – Profili i një Agjenti EasyPay, Z.Mirton Jata

  Mirton Jata është një nga pikat më të vjetra dhe besnike të EasyPay, është gjithashtu një ndër supermarketet e para që ofroi shërbime në zonën e unazës së re, në Tiranë. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Teksa flet për historinë e hapjes së biznesit të tij, Mirtoni tregon tregon se:“Ishte viti 2012, kur unë, Mirtoni, kuptova se zona e […]