Blog

 • EasyPay dhe Destil Hostel – Bashkëpunimi për biletat online të koncertit ‘Blla Blla Blla’

  EasyPay dhe Destil Hostel kanë filluar bashkëpunimin e tyre të parë me shitjen e biletave elektronike për koncertin e grupit të mirënjohur alternativ shqiptaro-maqedonas Blla Blla Blla. Blla Blla Blla vijnë në Tiranë, të shtunën, më datë 11 nëntor tek Piramida. Me anë të koncertit, Blla Blla Blla promovojnë albumin e tyre të katërt “Brum […]

 • EasyPay nis bashkëpunimin me Librari Albas

  Së fundmi, familjes së madhe të partnerëve të EasyPay u shtohet edhe Shtëpia Botuese Albas. Tashmë, çdokush që ka dëshirë mund të blejë një libër online duke klikuar në www.librarialbas.al dhe ta kryejë pagesën nëpërmjet EasyPay. Shtëpia botuese Albas është krijuar në vitin 2000 dhe që në fillimet e saj Albas-i ka pasur dhe vazhdon të […]

 • EasyPay mundësues i shitjes së biletave online të eventit ‘Rruga Drejt Suksesit’

  Këtë vit për here të pare, EasyPay mundëson biletat online në platformën www.rrugadrejtsuksesit.com, për seminarin e lidershipit me folësin motivues, Vasil Naci. Në vijim të eventit të organizuar në Nëntor 2016 dhe pas kërkesave të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin […]

 • Shërbim i ri me EasyPay: Pagesat e Ujësjellësit të Korçës

  Shërbimeve të EasyPay, tashmë u shtohen edhe pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Korcë. Duke filluar nga sot, përveç faturave të ujit në Tiranë, Durrës dhe Fier, ju mund të paguani edhe faturat e ujit Korcë në çdo pikë EasyPay! Për më shumë informacion, klikoni këtu.

 • EasyPay ‘Virtual Booth’ tërheq vëmendjen në panairin Gratë në Biznes

  EasyPay, më datë 2 Tetor, mori pjesë në ‘Women in Business Fair’, ku me anë të një Virtual Booth, ndau ekskluzivisht me të pranishmit teknologjitë më të fundit. Ndër to ishin edhe Facebook Chatbot dhe aplikacioni i ri EasyPay për Augmented Reality me rastin e 7-vjetorit të kompanisë. Edhe pse akoma në faza testimi, prezantimi […]

 • CEO e EasyPay, Linda Shomo pjesë e panelit në Swiss Days

  CEO e EasyPay, Linda Shomo, ishte e ftuar në eventin ‘Unlocking Business Potential in Albania’ organizuar nga Ambasada Zviceriane në Shqipëri. Linda Shomo ishte pjesë e panelit ekonomik për të diskutuar mbi nxjerrjen e potencialit të bizneseve në Shqipëri. Ky event u zhvillua të mërkurën, në datë 13 Shtator, si pjesë e ditëve Zviceriane dhe […]