Blog

 • Monster Trucks Show, më 9 Nëntor, tek Sheshi “Nënë Tereza”

  Bëhuni gati! Për herë të parë në Shqipëri vjen Monster Trucks Show, një shfaqje unike, plot adrenalinë për t’u shijuar nga publiku Shqiptarë më datë 9 Nëntor, tek Sheshi “Nënë Tereza”. Çfarë është Monster Trucks Show? Monster Trucks është një shfaqje live e tejmbushur me aksion, ku pilot të klasit botëror tregojnë aftësitë e tyre […]

 • CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri

  Aksent Business Consulting dhe kompania lider e Neuromarketingut ne Itali Ottosunove sjellin CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri me fokus në botën e biznesit dhe komunikimit. CERTAMENTE i ka fillimet e saj në Itali në vitin 2016 dhe që nga ajo kohë është kthyer në një nga ngjarjet më prestigjoze të kësaj […]

 • ”Rock nën kurorën e ullirit” rikthehen 3 Muskëtjerët, më 8 Tetor, tek Amfiteatri i Tiranës

  Stacioni i radhës së tre muskëtjerëve shqiptarë është tek Amfiteatri i Tiranës. Aleksandër Gjoka, Redon Makashi dhe Elton Deda rikthehen me një koncert artistik live‘‘Rock nën kurorën e ullirit”, më datë 8 Tetor. Artistët do të këndojnë hitet, që kanë lënë gjurmë gjatë rrugëtimit të tyre, duke sjell për të gjithë artdashësit për rreth dy […]

 • LendIt Fintech Europe 2019 – Linda Shomo e ftuar si folëse kryesore

  Më 26-27 Shtator u zhvillua konferenca LendIt Fintech Europe e cila këtë vit u mbajt në Londër. Linda Shomo, Themeluese dhe Ceo e EasyPay ishte e ftuar si një nga folëset në Konferencën LendIt Fintech. Znj. Shomo ishte pjesë e diskutimit në panelin kryesor “Cashless Societies: a Challenge for Financial Inclusion?’.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LendIt Fintech Europe, është […]

 • “Nën Yjet E Tiranës” rikthehet Alban Skënderaj, më 27 Shtator, tek Amfiteatri i Tiranës

  Pas kërkesave të shumta, një nga artistët më të dashur të publikut shqiptar, Alban Skënderaj rikthehet me një tjetër koncert fantastik ”Nën Yjet E Tiranës”, këtë herë në Amfiteatrin e Tiranës më  datë 27 Shtator. Alban Skënderaj shprehet plot entuziasëm për koncertin ”Nën Yjet E Tiranës”, duke ftuar të gjithë dashamirësit e muzikës së tij […]

 • “Rruga Drejt Suksesit” nga Vasil Naçi, në datat 8-10 Nëntor në EXPOCITY

  Pas sukseseve të mëparshme dhe kërkesave të shumta të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin me Agna Leadership Academy rikthehen më datë 8-10 Nëntor 2019 në EXPOCITY, me eventin “Rruga Drejt Suksesit”, ku biletat online janë mundësuar ekskluzivisht nga EasyPay. Tre […]