Mediat

 • Seminari “Key to Success 2.0”

  CEO i EasyPay,Linda Shomo ishte e ftuar si Femër Sipërmarrëse në Seminarin “Çelësi i suksesit” i organizuar nga Klubi i Inovatorëve u mbajt në Universitetin Epoka ku Linda ndau me studentët përvojën e saj për fillimin e një biznesi në Shqipëri dhe për gjithë sfidat me të cilat është përballur. Ajo gjithashtu foli për vështirësitë me të […]

 • Panairi i Karrieres në Universitetin e New York Tiranë

  EasyPay merr pjesë në edicionin e 9-të të Panairit të Karrierës në Universitetn i New York në Tiranë. Në panair ishin të pranishme 36 kompani si dhe banka apo institucione të ndryshme financiare. Gjatë takimeve nëpër stendat e secilës kompani, studentët patën mundësinë që të përballen me kompanitë dhe punëdhënësit e lartë në Shqipëri. Panairi i karrierës […]

 • Edicioni i 3-të i YouthSpeak Albania

    Më 6 maj AIESEC në Shqipëri organizoi edicionin e tretë të eventit YouthSpeak Forum me temë kryesore “Punë dinjitoze dhe rritje ekonomike”. Forumi mblodhi bashkë të rinjtë dhe drejtues nga sektorë të ndryshëm të shoqërisë, për t’i njohur dhe ndërgjegjësuar në lidhje më Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara. Pjesë e […]

 • Panairi i Karrierës në Universitetin Epoka

  Për të katërtin vit radhazi Universiteti Epoka organizoi Panairin e Karrierës, i cili është një mundësi e përshtatshme dhe unike për studentët dhe të diplomuarit që të prezantohen me punëdhënës nga sektorë të ndryshëm. EasyPay ka qënë pjesëmarrës që nga viti i parë i këtij panairi. Këte vit ishim të pranishëm së bashku me 60 kompani  të […]

 • EasyPay sponsor i Argjendtë i ICT Awards

  Easypay vazhdon të mbështesë për të disatën herë eventin më të madh dhe rëndësishëm në fushën e ICT. Albanian ICT Awards është një garë mbarëkombëtare unike për nga karakteri dhe dedikimi, që ka për synim identifikimin, shpërblimin dhe promovimin e profesionistëve të dalluar, udhëheqësve të suksesshëm të bizneseve, inovatorëve, akademikëve dhe të rinjve entuziast në […]

 • Çertifikimet ISO

  E reja më e fundit rreth EasyPay është se ka marrë 2 certifikime ISO standards: ISO 27001 që ka lidhje me Information Security Management (data security) ISO 20000 që ka lidhje me Service Management Systems Të dyja këto standarte janë shumë të rëndësishme për llojin e aktivitetit që EasyPay ofron dhe shumë pak kompani i […]