Mediat

 • Drejtues për një ditë

  Në kuadër të Programit Junior Achievemen në Shqipëri, u organizua ceremonia përmbyllëse e inisiativës “Drejtues për një ditë”. Ky program zbatohet në shkollat e mesme (të përgjithshme dhe profesionale), falë mbështetjes së Fondacionit Shqiptaro – Amerikan për Zhvillim (AADF), Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Edicioni i pestë  i […]

 • Ora e Kodimit

  Për herë të parë organizohet në Shqipëri prompovimi i Orës së Kodimit. Ora e kodimit është një iniciativë mbarë botërore që promovon tek të gjithë gjuhën e kompjuterave. Si kurrë më parë në tregun ndërkombëtar ka nevoj për programues të aftë. Ora e kodimit ka filluar edhe për shqiptarët. Është një iniciativë e fuqishme për […]

 • “Women take the stage”, Startup Grind mundësuar nga Google për sipërmarrësit

  Startup Grind prezanton aktivitetin “Women take the stage” me të ftuar Znj. Lindita Shomo, Drejtoresha Ekzekutive e EasyPay. Startup Grind është një komunitet global me qëllim të edukojë e të frymëzoje sipërmarrësit . Aktivitetet mujore të Startup Grind zhvillohen në më shumë se 100 qytete dhe 42 vende ku prezantohen sipërmarrësit e investitorët e suksesshëm. […]

 • EasyPay mbështet organizimin e të “Enjtes Teknike në Protik”

  Protik me mbështetjen e “EasyPay” dhe “Dyqan Taxi” organizoi Të Enjten Teknike me temë “Situata e E-Commerce në Shqipëri”. Përfaqësues nga bizneset, bankat dhe të interesuar në këtë fushë morën pjesë në diskutime për problematikat e këtij sektori dhe çështjet që ndeshin në punën e tyre të përditshme.