Mediat

  • Fuqizimi i femrës në biznes

    Drejtoresha ekzekutive e EasyPay, Znj. Lindita Shomo, pjesëmarrëse në panelin “Fuqizimi i femrës në biznes”- organizuar nga CEED Albania në kuadër të Projektit Rajonal për Rritjen Ekonomike (REG-Regional Economic Growth). Ky ishte aktiviteti i parë me në fokus femrat sipërmarrëse. Objektivi i përgjithshëm i kësaj iniciative, Fuqizimi i Femrës në Biznes (EWB – Empowering Woman […]

  • Easypay mbështet edicionin e tretë të Microsoft Imagine Cup Albania

    Zj. Lindita Shomo, drejtoresha ekzekutive e Easypay përshëndeti me fjalën e saj Edicionin e Tretë të konkursit Imagine Cup Albania 2014, i organizuar nga Microsoft Albania, nën  kujdesin e Ministrit të Shtetit për Inovacion  dhe Administratën  Publike, Ministrit të  Arsimit dhe Sporteve si dhe me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në […]

  • “Sipërmarrësi më i mirë 2013”

    Easypay përzgjidhet si një ndër 3 kandidatët për çmimin “”Sipërmaresi më i mirë i 2013 në fushën e teknologjisë së informacionit”, çmim ky i organizuar për herë të parë në një mbrëmje biznesi gala nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, nën kujdesin  e veçantë të Kryeministrit Edi Rama për vlerësimin e bizneseve me […]