News (e vjeter)

 • EasyPay pjesëmarrëse në Panairin “Women in Business” në Ambasadën Holandeze

  E Marta e 19 Marsit në Ambasadën e Mbretërisë së Holandës në Shqipëri ishte e rezervuar për edicionin e dytë të panairit “Women in Business”. “Gratë munden”, ishte motoja e këtij panairi nën të cilën dhjetëra sipërmarrëse treguan dhe prezantuan  bizneset e tyre, ku më së shumti mbizotëronin sipërmarrjet  artizanale. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin […]

 • Bëhu gati! Colour Day Festival rikthehet në Shqipëri

  Lançimi i bashkëpunimit Colour Day Festival rikthehet në Shqipëri dhe është gati të transformojë Sheshin Nënë Tereza në një telajo të madhe me njerëz të ngjyrosur. Festivali po bëhet gjithnjë edhe më i madh. Nëse vitin e kaluar ishte fantastik, këtë vit do të jetë edhe më i mrekullueshëm! Ruaj ditën, sepse më 18 Maj […]

 • Startup Live Tirana #7, mbështetur nga EasyPay

  Startup Live u zhvillua gjatë fundjavës 18 deri 20 Maj 2018. Si kompania më inovatore në metodat e pagesave në Shqipëri, EasyPay mbështeti dhe sponsorizoi sërish këtë event që organizohej nga Startup Live Tirana. Aktiviteti u zhvillua me fokus, prezantimin e projekteve dhe zbulimin e talenteve të reja në fushën e teknologjisë së informacionit, programim, […]

 • Partneri i EasyPay, Ria fiton çmimin ”Kompania më e besueshme për Transfertat e parave”

    Ripostuar dhe përshtatur: http://theriablog.com/2017/07/19/ria-wins-award-for-most-reliable-money-transfer-company/ Partneri i EasyPay, Ria fiton çmimin ”Kompania më e besueshme për Transfertat e parave” në Britani të Madhe. Ky cmim i akorduar nga Weekly Desh, njeh  dedikimin e Ria për të mundësuar shërbim të besueshëm dhe të sigurtë tek mijëra njerëz përdorues të këtij shërbimi cdo muaj. Drejtoresha e Ria për Britaninë e […]

 • Smart City, Smart Solution

  06-07 Nëntor 2016 EasyPay merr pjesë ne forumin e dytë ndërkombëtar “Promoting Smart Cities – sfida dhe mundësi”, organizuar nga Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë, Instituti Adriapol dhe Universiteti “Marin Barleti”.