Të reja

 • Çertifikimet ISO

  E reja më e fundit rreth EasyPay është se ka marrë 2 certifikime ISO standards: ISO 27001 që ka lidhje me Information Security Management (data security) ISO 20000 që ka lidhje me Service Management Systems Të dyja këto standarte janë shumë të rëndësishme për llojin e aktivitetit që EasyPay ofron dhe shumë pak kompani i […]

 • Startup Grind Tirana në EasyPay

  EasyPay në bashkepunim me Startup Grind Tirana  organizoi  takimin me psikologen, gazetaren dhe motivational speaker Mirela Sula. E mirënjohur jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashtë kufijëve, së fundmi një ndër personat me më shumë Influencë edhe në Britaninë e Madhe, ku edhe zhvillon aktivitetin e saj si Businesswoman dhe Ceo i Migrant Woman Magazine. […]

 • EasyPay mbështet Edicionin e 8-të Infocom Albania

  EasyPay edhe këtë vit mbështet aktivitetin Infocom Albania. Eventi pati rreth 600 të ftuar të cilët i përkisnin botës së biznesit, teknologjisë dhe inovacionit. Pjesëmarrësit përfaqësonin Institucione të rëndësishme si të sektorit publik ashtu edhe të atij privat. Eventi nisi me fjalimin e Ministres së inovacionit zj. Milena Harito duke u ndjekur më pas nga […]

 • Karta Rinore Europiane

  Që perj datës 24 Mars Karta Rinore Europiane dhe EasyPay kanë lidhur së bashku Marrëveshjen e Bashkëpunimit prej së cilës mund të përfitojne të gjithë të rinjtë që duan të pajisen me Kartën Rinore. Karta Rinore është një  Projekt i cili funksionon në të gjitha  shtetet e Europës dhe së fundmi edhe në Shqipëri. Çdo i/e […]

 • Gjobat e Policisë Bashkiake!

  Shërbimeve të EasyPay, tashmë u shtohen edhe pagesat e gjobave të Policisë Bashkiake Tiranë. Duke filluar nga sot, përveç gjobave të policisë së Shtetit, ju mund të paguani edhe gjobat e Bashkisë Tiranë në çdo pikë EasyPay! Për më shumë informacion, klikoni këtu.

 • Transfero Para në të gjithë botën me Ria dhe EasyPay!

  EasyPay lidh partneritet me kompaninë e fuqishme ndërkombëtare të transfertave të parave në botë: Ria Money Transfer. Që prej datës 21 dhjetor 2016, për herë të parë në Shqipëri, kushdo mund të marrë e të dergojë para tek të afërmit në një nga pikat EasyPay që ofrojnë shërbimin Ria. Shihni hartën e agjentëve tanë për të gjetur vendodhjet […]