Te rejat

 • EasyPay mundësues i shitjes së biletave online të eventit ‘Rruga Drejt Suksesit’

  Këtë vit për here të pare, EasyPay mundëson biletat online në platformën www.rrugadrejtsuksesit.com, për seminarin e lidershipit me folësin motivues, Vasil Naci. Në vijim të eventit të organizuar në Nëntor 2016 dhe pas kërkesave të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin […]

 • Shërbim i ri me EasyPay: Pagesat e Ujësjellësit të Korçës

  Shërbimeve të EasyPay, tashmë u shtohen edhe pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Korcë. Duke filluar nga sot, përveç faturave të ujit në Tiranë, Durrës dhe Fier, ju mund të paguani edhe faturat e ujit Korcë në çdo pikë EasyPay! Për më shumë informacion, klikoni këtu.

 • EasyPay ‘Virtual Booth’ tërheq vëmendjen në panairin Gratë në Biznes

  EasyPay, më datë 2 Tetor, mori pjesë në ‘Women in Business Fair’, ku me anë të një Virtual Booth, ndau ekskluzivisht me të pranishmit teknologjitë më të fundit. Ndër to ishin edhe Facebook Chatbot dhe aplikacioni i ri EasyPay për Augmented Reality me rastin e 7-vjetorit të kompanisë. Edhe pse akoma në faza testimi, prezantimi […]

 • CEO e EasyPay, Linda Shomo pjesë e panelit në Swiss Days

  CEO e EasyPay, Linda Shomo, ishte e ftuar në eventin ‘Unlocking Business Potential in Albania’ organizuar nga Ambasada Zviceriane në Shqipëri. Linda Shomo ishte pjesë e panelit ekonomik për të diskutuar mbi nxjerrjen e potencialit të bizneseve në Shqipëri. Ky event u zhvillua të mërkurën, në datë 13 Shtator, si pjesë e ditëve Zviceriane dhe […]

 • Arritje historike! EasyPay zgjidhet ndër tre kompanitë më të mira në Europë në FI

          EasyPay Albania zgjidhet ndër tre kompanitë më të mira të Europës për Financial Inclusion në konkursin ndërkombëtar ‘‘European FinTech Awards’’. European FinTech Awards është festivali më preztigjoz për kompanitë financiare teknologjike në kontinent, e thënë ndryshe, njësoj si çmimet Oscar për kinematografinë. Pas një fushate e cila përfshiu shqiptarë brenda dhe […]

 • EasyPay mundëson duelin legjendar Mayweather vs McGregor

  Po flasin të gjithë për duelin e mijëvjeçarit këtë fundjavë i cili ka thyer shifra rekord arkëtimi. Bëhet fjalë për betejën midis amerikanit Mayweather dhe irlandezit Mcgregor që pritet të tejkalojë çdo parashikim shikueshmërie. EasyPay është kujdesur që ju të mos humbisni mundësinë të përjetoni çdo emocion që do të dhurojë dueli i shumëpritur. Për […]