Te rejat

 • Bashkëpunimi më i ri për të gjithë studentët aktivë, AIESEC – EasyPay

  AIESEC është një organizatë joqeveritare jo-fitimprurëse në statusin konsultativ me Këshillin Ekonomik dhe Social të Kombeve të Bashkuara (ECOSOC), i lidhur me Partinë e OKB-së, anëtar i ICMYO, dhe është i njohur nga UNESCO. AIESEC është gjithashtu organizata më e madhe rinore në botë, e cila synon të arrijë paqe dhe zhvillim të potencialit njerëzor […]

 • Fustanella Festival II edition- EasyPay sërish prezente me ofrimin e biletave online

  Këtë vit në bashkëpunim Fustanella Festival II edition, EasyPay mundëson si formë pagese lokale biletat online në platformën http://bit.ly/epfustanella, për Fustanella Festival II edition nga datat 19-21 Tetor në Tiranë. Cfarë është Fustanella Festival? Një nga elementet më të bukura që estetika e lartë e popullit shqiptar në të kaluarën ka imponuar jo vetëm në viset […]

 • EasyPay mundëson biletat online për eventin “Rruga Drejt Suksesit”

  Post Event Event-trajnimi më i madh në vend “Rruga drejt suksesit” është një mundësi për ta çuar jetën dhe suksesin tënd në një dimension më të lartë. U rikthye sërish në datat 2 dhe 3 Nëntor 2018 në EXPOCITY event-trajnimi më mbresëlënës i vitit nga Vasil Naçi, “Rruga drejt suksesit”. Vasil Naçi ndau me pjesëmarrësit […]

 • Pagesa Iute Credit, tani edhe nga aplikacioni EasyPay

  Albania SHA ofron kredi konsumatore pa kolateral, bazuar në të ardhurat pesonale, duke u dhënë mundësinë klientëve të tërheqin shumën e aprovuar në zyrat e Postës Shqiptare ose në llogarinë e tyre bankare, pas firmosjes së marrëveshjes së kredisë. Synimi ynë si EasyPay është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve ashtu si dhe mbajtjen […]

 • Festivali i Inovacionit për herë të parë në Tiranë, zhvilluar më 18-20 Shtator, 2018

  Festivali i Inovacionit në Tiranë (Innovation Festival in Tirana), ishte i pari i këtij lloji në rajonin tonë, i cili përkoi me Festivalin e Samitit Botëror të Torontos, Kanada, i projektuar si “Festivali i Botës së Ardhshme” organizuar nga Trend Hunter. Ky event zgjati 3 ditë, ku morën pjesë mbi 500 pjesëmarrës nga i gjithë rajoni, të cilët u bashkuan […]

 • TEDx Tirana 2018- EasyPay sërish prezente me ofrimin e biletave online

  Post Event TEDx Tirana ishte ngjarje lokale e organizuar në mënyrë të pavarur në Tiranë që përpiqet të krijojë përvojën unike të gjetur në TED. Në thelbin e saj, qëllimi themelor i TEDx Tirana ishte nxitja dhe shpërndarja e ideve të mëdha. Grupi i ndryshëm i njerëzve të pranishëm mësuan nga njëri-tjetri, si folës dhe […]