Te rejat

 • E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë me EasyPay

  Dëshirojmë t’ju informojmë që nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë. Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Krujë mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay në kohë reale, ose fizikisht në një nga pikat tona të shitjes! Të gjithë qytetarët e Krujës […]

 • Monster Trucks Show, më 9 Nëntor, tek Sheshi “Nënë Tereza”

  Bëhuni gati! Për herë të parë në Shqipëri vjen Monster Trucks Show, një shfaqje unike, plot adrenalinë për t’u shijuar nga publiku Shqiptarë më datë 9 Nëntor, tek Sheshi “Nënë Tereza”. Çfarë është Monster Trucks Show? Monster Trucks është një shfaqje live e tejmbushur me aksion, ku pilot të klasit botëror tregojnë aftësitë e tyre […]

 • CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri

  Aksent Business Consulting dhe kompania lider e Neuromarketingut ne Itali Ottosunove sjellin CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri me fokus në botën e biznesit dhe komunikimit. CERTAMENTE i ka fillimet e saj në Itali në vitin 2016 dhe që nga ajo kohë është kthyer në një nga ngjarjet më prestigjoze të kësaj […]

 • ”Rock nën kurorën e ullirit” rikthehen 3 Muskëtjerët, më 8 Tetor, tek Amfiteatri i Tiranës

  Stacioni i radhës së tre muskëtjerëve shqiptarë është tek Amfiteatri i Tiranës. Aleksandër Gjoka, Redon Makashi dhe Elton Deda rikthehen me një koncert artistik live‘‘Rock nën kurorën e ullirit”, më datë 8 Tetor. Artistët do të këndojnë hitet, që kanë lënë gjurmë gjatë rrugëtimit të tyre, duke sjell për të gjithë artdashësit për rreth dy […]

 • LendIt Fintech Europe 2019 – Linda Shomo e ftuar si folëse kryesore

  Më 26-27 Shtator u zhvillua konferenca LendIt Fintech Europe e cila këtë vit u mbajt në Londër. Linda Shomo, Themeluese dhe Ceo e EasyPay ishte e ftuar si një nga folëset në Konferencën LendIt Fintech. Znj. Shomo ishte pjesë e diskutimit në panelin kryesor “Cashless Societies: a Challenge for Financial Inclusion?’.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LendIt Fintech Europe, është […]

 • EFSE Finance in Motion – Linda Shomo e ftuar në panelin e diskutimit

  Më  19 Shtator u zhvillua në Beograd, EFSE Finance in Motion, ku EasyPay u përzgjodh me përfaqësimin e znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese si pjesë e një prej paneleve të diskutimit. The European Fund for Southeast Europe (Fondi Evropian për Evropën Juglindore) siguron fonde të qëndrueshme për ndërmarrjet mikro dhe të vogla, duke i […]