Te rejat

 • UNUM Festival, festivali më i ri House dhe Techno prezantohet në Shqipëri

  UNUM Festival është festivali më i ri House dhe Techno që prezantohet në Shqipëri në 2019 gjatë datave 31 Maj – 3 Qershor, tek plazhi Rana e Hedhun në Shëngjin. Vendndodhja është pjesë e Rivierës Shqiptare, e përshkruar si “pamja e fundit e paprekur në Europë”. UNUM në latinisht do të thotë “NJË”, por kuptimi nuk […]

 • CEO e EasyPay, Linda Shomo pjesë e panelit në CEO Forum organizuar nga PWC

  Mbrëmë kishim kënaqësinë të përfaqësoheshim nga Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay në CEO Forum organizuar nga PWC, krahas në panel me CEO të institucioneve të rëndësishme në Shqipëri si BKT, Shell, R&T dhe Z. Eduard Shalsi, Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes. Vitin e kaluar, sondazhi zbuloi një optimizëm rekord të […]

 • Lenny Kravitz, Sting dhe Eros Ramazzotti performojnë live në Shkup

  Tre ikonat e muzikës botërore (Lenny Kravitz, Sting dhe Eros Ramazzotti) më 2019 performojnë në Shkup!   Lenny Kravitz vjen në Shkup më 3 Maj 2019, këtë herë me një shfaqje magjike në arenën “Boris Trajkovski”. Njohur për përzierjen e tij unike të të gjitha zhanreve muzikore, duke përfshirë rock, soul, reggae, rock psychedelic, R’n’B […]

 • Mbrëmja Gala “Albanian ICT Awards 7”, 30 Prill 2019, tek Arturbina

  ICT Awards ka për synim identifikimin, shpërblimin dhe promovimin e profesionistëve të dalluar , udhëheqësve të suksesshëm të bizneseve, inovatorëve, akademikëve dhe të rinjve entuziast në fushën e ICT-së, puna e së cilëve përgjatë 2018 ka përmirësuar dhe kontribuar në zhvillimin e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në Shqipëri, në rajon ose botë. Ky edicion […]

 • Dajti Trail Running – Eksperiencë unike, garë vrapi në natyrë

  Post Event E diela ishte një ditë fantastike për sportistët e natyrës të cilët u mblodhën në Dajt për të marrë pjesë në Dajti Trail Running, me një audiencë vrapuesish nga e gjithë bota. Të gjithë pjesëmarrësit shijuan një fundjavë ndryshe të mbushur plot emocione, garë, vrapim malor, turizëm dhe muzikë të cilat paten mundësinë […]

 • Anjunadeep Explorations – një festival muzikor në bregdetin e Dhërmiut, Shqipëri

  Vijmë me një tjetër event interesant! Explorations ose ndryshe Anjunadeep do të ndodhë në datat 20-25 Qershor, në Dhërmi. Ky event përmban pesë netë dhe gjashtë ditë me muzikë të përzgjedhur dhe tinguj të shumëllojshëm të Anjunadeep. Për sigurimin e biletave për këtë eksperiencë unike, EasyPay në bashkëpunim me Anjunadeep, ruan ekskluzivitetin për shitjen e biletave. Në […]