Te rejat

 • Bashkëpunimi më i ri me Altissia Privè

  Altissia Privè është realiteti i parë shqiptar që organizon shitje event të markave më të kerkuara me çmimet më konkuruese. Tek altissiaprive.al do gjeni një larmi produktesh duke filluar nga veshjet, këpucët, aksesorët, kozmetika, deri tek home & decor. Pagesa është 100% e sigurt falë protokollit SSL te garantuar nga EasyPay që siguron transaksionet tuaja. […]

 • Turtle Fest 7,viti i dytë rradhasi i bashkëpunimit midis Turtle Fest dhe EasyPay

  Post Event Turtle Fest 7 u zhvillua fundjavën e parë të muajit korrik, konkretisht në datat 6, 7 dhe 8 të tij. Ky event solli muzikën më të mirë lokale dhe ndërkombëtare në bregdetin e pakrahasueshëm të Shqipërisë. Artistët & Dj më në zë të skenës alternative muzikore europiane ju bashkuan eksperiencës unike 3 ditore […]

 • Youth Talks #9 me Aneida Bajraktari në ambientet e EasyPay

  Post Event Në datën 27 qeroshor 2018, në ambjentet e EasyPay u organizua Youth Talks #9 me të ftuar speciale Aneida Bajraktari nën moderimin e Mateo Prifti. Aneida tregoi për jetën e saj, rrugëtimin që ndoqi deri në krijimin e sipërmarrjes Balkans Capital, në Korrik të vitit 2016. Balkans Capital është e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare për biznese dhe organizata […]

 • Modernizimi i sistemeve të pagesave me vlerë të vogël

  EasyPay pjesë e panelit të konferencës organizuar nga Banka e Shqipërisë: ‘Modernizimi i sistemeve të pagesave me vlerë të vogël’, krahas përfaqësuesve nga banka qendrore të rajonit, Banka Botërore, Shoqata Shqiptare e Bankave, Ministria e Financave dhe Ekonomisë si dhe përfaqësues nga komuniteti i biznesit. Tregu i sistemeve me vlerë të vogël po përballet gjithnjë […]

 • IMTC EMEA 2018 – Konferenca Ndërkombëtare për transfertat e parave

  Më 16 -18 maj 2018, në Bruksel u organizua Konferenca Ndërkombëtare për Transferimin e Parave dhe Pagesave (IMTC EMEA 2018). Pjesë interesante e konferencës ishte edhe sesioni i paneleve të diskutimit që mblodhi folës me përfaqësues të ndryshëm nga vende të ndryshme të cilët u munduan t’i jepnin përgjigje diskutimeve më në zë të momentit. […]

 • XCEED 2018, Konferenca më e rëndësishme për FinTech në Europën Qendrore dhe Lindore

  Më 22-23 maj 2018, në Beograd u organizua konferenca xCEEd e Fintech. EasyPay ishte institucioni i vetëm përfaqësues nga Shqipëria. xCEEd është ngjarja kryesore Fintech e Evropës Qendrore dhe Lindore (CEE). Madhësia dhe miksimi i eventit ofroi mundësinë për të mësuar dhe ofruar ndryshime të vërteta, ndërveprim me kolegë dhe për të fituar njohuri të […]