Te rejat

 • Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës, EasyPay mbështetës kryesor.

  Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës  është organizatë jofitimprurëse që ka si qëllim kryesor të ndihmojë nënat dhe foshnjat që janë familje me të ardhura të pakta ose me probleme shëndetësore. EasyPay nëpërmjet  një bashkëpunimi me Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës, mbështet dhe ofron mundësinë të dhuroni online në https://fundraising.fsnf.org/dhuro/ . Fondacioni Spitalor i […]

 • Sapientify, platforma e parë e mësimdhënies online në Shqipëri, paguaj online me EasyPay.

  Sapientify është platforma më e re e kurseve dhe mësimeve online në Shqipëri. Pagesat mund t’i kryeni online me EasyPay. Sapientify  ofron për këdo, kudo ndodhet orë mësimi online, të cilat mund ti përshtasni me kohën tuaj të lirë. Tani mund të jepni mësim/mësoni sipas kushteve tuaja, në cdo kohë dhe vend që dëshironi. Paguani […]

 • Food Bank Albania – EasyPay, luftojmë sëbashku varfërinë ushqimore në Shqipëri!

  Nëpërmjet bashkëpunimit tonë me Food Bank Albania, tashmë për herë të parë mund të dhuroni online në bit.ly/foodbankEP, për të luftuar varfërinë ushqimore në Shqipëri. Ju mund të jepni kontributin tuaj në shoqëri, për të bërë shumë familje në nevojë sado pak të lumtura. Në Food Bank Albania nën seksionin Kontributi im Financiar, EasyPay mundëson […]

 • Ofertat e të premtes së zezë! Happy Black Friday!

  Me rastin e të premtes së zezë (Black Friday), EasyPay ka menduar gjithashtu për të kënaqur dhe  bërë më të lumtur klientët e saj. Le ti zbulojmë suprizat!   Përdor aplikacionin EasyPay dhe fito! Nuk keni kryer asnjëherë një pagesë nga aplikacioni EasyPay? Bëj pagesën tënde të parë të premten , datë 23/11/2018 nga ora […]

 • EasyPay merr çmimin e rradhës nga Global Business Insight Awards 2018.

  Duket se Nëntori është muaji i vlerësimeve ndërkombëtare! Jemi të lumtur të njoftojmë që EasyPay është shpërblyer me çmimin si ‘Lider në Zgjidhjet e Pagesave Online’ nga Global Business Insight Awards 2018. Si Global Business Insight Awards përzgjedh fituesit e cmimeve? Global Business Insight Awards 2018 përfaqësojnë udhëheqjen e sukseshme të biznesit, inovacionin në financa […]

 • Çmimi, Gratë në Industrinë e Transferimit të Parave (IMTC)

  Një risi në organizimet e IMTC! Një mënyrë  e re për të  nxjerrë në dukje gratë në industrinë e transferimit të parave, u krijua  “Çmimi  për  Gratë në  Industrinë e Transferimit të Parave”, që jepen në konferencën e IMTC WORLD në Miami, e cila mbahet çdo nëntor. Kjo nuk është një garë, por një lloj […]