Blog

 • Çmimi, Gratë në Industrinë e Transferimit të Parave (IMTC)

  Një risi në organizimet e IMTC! Një mënyrë  e re për të  nxjerrë në dukje gratë në industrinë e transferimit të parave, u krijua  “Çmimi  për  Gratë në  Industrinë e Transferimit të Parave”, që jepen në konferencën e IMTC WORLD në Miami, e cila mbahet çdo nëntor. Kjo nuk është një garë, por një lloj […]

 • “Reflektim”- Koncerti Artistik i Anxhela Peristeri

  “Pas një periudhe të gjatë Reflektimi Artistik më në fund puna dhe mundi i një grupi të madh është shumë afër. Më 15 Nëntor tek Qendra Kulturore, Katedralja Ortodokse ju pres të gjithëve për të ndarë me mua momente emocioni dhe dashurie!”- Një ftesë e ngrohtë nga Anxhela Peristeri. Nga dita e sotme,  EasyPay mundëson […]

 • Shërbimi më ri tek Agjentët EasyPay – Digicom, Abonime Interneti

  Digicom sjell në treg  teknologjinë  më të fundit që i vjen në ndihmë bizneseve dhe familjeve  duke i ofruar më shumë qëndrueshmeri dhe cilësi shërbimit të internetit si dhe sherbimeve të komunikimit me fibër optike. EasyPay në bashkëpunim me Digicom, ofron për të gjithë abonentët pagesën e internetit. Shërbimi ofrohet pa asnjë komision, në çdo […]

 • Bashkëpunimi më i ri për të gjithë studentët aktivë, AIESEC – EasyPay

  AIESEC është një organizatë joqeveritare jo-fitimprurëse në statusin konsultativ me Këshillin Ekonomik dhe Social të Kombeve të Bashkuara (ECOSOC), i lidhur me Partinë e OKB-së, anëtar i ICMYO, dhe është i njohur nga UNESCO. AIESEC është gjithashtu organizata më e madhe rinore në botë, e cila synon të arrijë paqe dhe zhvillim të potencialit njerëzor […]

 • Fustanella Festival II edition- EasyPay sërish prezente me ofrimin e biletave online

  Këtë vit në bashkëpunim Fustanella Festival II edition, EasyPay mundëson si formë pagese lokale biletat online në platformën http://bit.ly/epfustanella, për Fustanella Festival II edition nga datat 19-21 Tetor në Tiranë. Cfarë është Fustanella Festival? Një nga elementet më të bukura që estetika e lartë e popullit shqiptar në të kaluarën ka imponuar jo vetëm në viset […]

 • EasyPay mundëson biletat online për eventin “Rruga Drejt Suksesit”

  EasyPay mundëson biletat online ekskluzivisht në platformën https://ticket.easypay.al/events/tirana/rrugadrejtsuksesit, për seminarin e lidershipit me folësin motivues, Vasil Naci. Në vijim të eventit të organizuar në Nëntor 2017 dhe pas kërkesave të shumta nga biznese e individë të ndryshëm për vazhdimin e trajnimeve të kësaj natyre, kompania On Time Concept Albania në bashkëpunimin me Agna Leadership Academy organizon […]