Blog

 • Daddy Yankee për herë të parë në Shqipëri – biletat me EasyPay!

  Daddy Yankee, bosi i reggaeton është gati t’ju japë shfaqjen e tij të parë publike në Shqipëri.  Magjia do të ndodhë  në Sheshin i Skënderbej, Tiranë, më 27 korrik 2018 në orën 19:00. Sheshi qendror i Tiranës (Skënderbeu) do të transformohet për një mbrëmje nën tingujt latinë. Ndjeni dashurinë për muzikën që ju bën të […]

 • EasyPay – shitës ekskluziv në Shqipëri për biletat e “SUNNY HILL Festival” nga Dua Lipa!

  Sunny Hill Festival zhvillohet në Parkun Kombëtar të Gërmisë në Prishtinë,  Kosovë, gjatë datave 10-11-12 Gusht 2018. Pritet që Sunny Hill Festival të jetë Festivali më I madh I organizuar ndonjëherë në Kosovë, por edhe në rajon. Sunny Hill Festival do të jetë një vazhdim i dy koncerteve shumë të suksesshme të organizuara nga fituesja […]

 • StartUP Games London 2018, 9 Korrik

  Një tjetër ngjarje e rëndësishme për EasyPay ishte dhe pjesëmarrja në Startup Games,si pjesë e Samitit të Ballkanit Perëndimor në Londër. EasyPay u përzgjodh si një nga kompanitë më të mira të ballkanit perëndimor, ndër 23 kompani të përzgjedhura. Kjo cilësohet si një tjetër arritje e rëndësishme për EasyPay, si një kompani e vogël që […]

 • Prezantohet studimi i Bankës Botërore për financimin e ndërmarrjeve

  Në datën 10 korrik 2018, në ambientet e Bankës së Shqipërisë, u organizua workshop-i i përbashkët i Bankës së Shqipërisë dhe Bankës Botërore me temë “Financat për rritje ekonomike”. Workshop-i u përqendrua në prezantimin e studimit të Bankës Botërore “Aksesi në financim për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme”. Ekspertët e Bankës Botërore kanë […]

 • Bashkëpunimi më i ri me Altissia Privè

  Altissia Privè është realiteti i parë shqiptar që organizon shitje event të markave më të kerkuara me çmimet më konkuruese. Tek altissiaprive.al do gjeni një larmi produktesh duke filluar nga veshjet, këpucët, aksesorët, kozmetika, deri tek home & decor. Pagesa është 100% e sigurt falë protokollit SSL te garantuar nga EasyPay që siguron transaksionet tuaja. […]

 • Tarifat e aplikuara tek klientët

  Tarifat e aplikuara tek klientët për pagesat sipas shërbimeve Përshkrimi Me llogarinë EasyPay Tek Agjentët EasyPay OSHEE 0 Lek 0 Lek UKT 50 Lekë 40 Lekë UKF 0 Lek 20 Lekë UKKO 50 Lekë 50 Lekë UKD 0 Lek 20 Lekë UKKA 50 Lekë 30 Lekë UKVD 0 – 1500 Lekë 30 Lekë 30 Lekë […]