Karta Rinore Europiane

EasyPay në bashkëpunim me Kartën Rinore Europiane tashmë më pranë të rinjve.

Duke filluar nga muaji mars, të gjithë të rinjtë të cilët do të aplikojnë online për kartën rinore do të kenë mundësinë ta përfitojnë atë FALAS.

Është fare e thjeshtë, mjafton të ndiqni këto hapa:

1. Apliko për Kartën Rinore online Këtu.

2. Krijo një llogari në EasyPay duke u regjistruar Këtu, ose duke shkarkuar Aplikacionin në një nga tre platformat:

                   

3. Kushtet që duhet të plotësoni:

  • Rimbush llogarinë në EasyPay me të paktën 400 lek ( kjo vlerë do të mbetet në llogarine tuaj dhe ju do të mund ta përdorni atë për të kryer pagesa në shërbime të ndryshme që ofron EasyPay). Për më shume informacion për pikat e rimbushjes së llogarisë ju lutem të klikoni këtu.
  • Për tu regjistruar në EasyPay duhet të jeni mbi 18 vjeç.

4. Tërhiq Kartën Rinore pranë zyrave të Kartës Rinore Europiane.

 

17553953_1874525309434607_1418386733304907770_n