Si të Regjistrohesh

Të gjithë ju që dëshironi te regjistroheni në EasyPay, mund të shkarkoni aplikacionin tonë që mundësohet në të tre platformat:

Android, iOS dhe Windows ose nëpërmjet web.

Hapat për Regjistrimin në celular/ kompjuter:

 1. Vendos emrin e përdoruesit dhe adresën e-mailit dhe kliko Regjistrohu
 2. Fjalëkalimi i përkohshëm do te dërgohet në adresën e e-mailit
 3. Shko tek llogaria jote, vendos emrin e përdoruesit, fjalëkalimin e përkohshëm dhe kliko Hyr
 4. Përpara se të ndryshoni fjalëkalimin, lexo rregullat për formatin e fjalëkalimit
 5. Vendos fjalëkalimin e vjetër, të ri dhe pasi ke konfirmuar, kliko Ndrysho
 6. Vendos të dhënat personale të kërkuara, numrin tënd të celularit dhe kliko Konfirmo
 7. Më pas do të marrësh nje sms/e-mail i cili konfirmon se numri celularit që vendoset është aktiv.
 8. Vendos kodin e konfirmimit që vjen me sms ,një kopje të kartës tënde të identitetit dhe kliko Ngarko
 9. Prano Termat dhe Kushtet dhe kliko Regjistrohu

Cfarë të duhet?

 • Smartphone – android, iOS ose windows për të shkarkuar aplikacionin EasyPay Albania
 • Kompjuter ose laptop. Për t’u regjistruar shko tek: login.easypay.al
 • Kartë  identiteti