Blerje online

Shijoni blerjet online me EasyPay!

Ne tek EasyPay i mbajmë premtimet tona. Ju tani mund të blini online direkt nga celulari apo kompjuteri juaj nëpërmjet llogarisë suaj EasyPay. Deri tani e kemi bërë të mundur të ofrojmë këtë shërbim me tregtarët Bukinist, Bottega Verde dhe Dyqani Taxi, dhe po punojmë të rrisim numrin e tregtarëve dhe produkteve të pranishme për shitje online.

Bukinist.al është vitrina e madhe virtuale, brenda së cilës gjendet një gamë e gjerë botimesh; që nga libri artistik, librit shkollor, akademik, profesional, libri për fëmijë, libri i vjetër, katalogët, albumet, pullat postare dhe kartolinat.Vizito www.bukinist.al per te perfituar nga libra online ne shqip, shitje dhe dergesa ne te gjithe boten.

Bottega Verde ofron për ju shumëllojshmëri produktesh për bukurinë dhe kujdesin tuaj personal! Mos humb kohë, vizito faqen www.bottegaverde.al. Lundro, zgjidh produktet dhe paguaj me llogarinë EasyPay sepse është kaq e thjeshtë.

Dyqan Taxi ka çdo gjë për ju, nga akesesorët e telefonave, produkte elektronike, veshje, libra e plot të tjera. Vizito faqen www.dyqantaxi.com për t’u njohur më mirë me produktet e Dyqan Taxi.

Mos i konsumoni ditët e fundjavës në dyqane, bli online!

Si të blesh online?

Pasi të keni zgjedhur produktet që do blini dhe jeni gati për të paguar:

  • Zgjidh butonin EasyPay
  • Hyr në llogarinë EasyPay me kredencialet e tua
  • Pagesa bëhet direkt nga llogaria juaj  dhe ju mbeteni në pritje të produkteve që bletë.