Donacione

Bëj ndryshimin, dhuro online!

Ju e dini që donacionet janë të rëndësishme dhe një mënyrë e thjeshtë dhe efikase për të treguar suportin tuaj. Ne tek EasyPay duam ta promovojmë këtë shërbim duke mundësuar donacionet online pa kosto shtesë dhe të inkurajojmë çdo klient apo partner të bëhet pjesë e saj.

Bashkëpunimi ynë i parë është me Fondacionin “Down Syndrome Albania”(DSA) i cili është  krijuar për të përmirësuar jetën e njerëzve të lindur me sindromën”Down”.

Çdo qindarkë e dhuruar online nga ju, ndryshon jetën e tyre!

 

 charity
logo1