Baste sportive

Merre shtruar me xhepin tënd!

A e dini që bastet sportive kërkojnë intuitë dhe se duhet të veprosh më shpejtësi? Me dy hapa të thjeshtë, rimbush llogarinë Eccobet, LottoSport dhe Eurolloto direkt nga llogaria EasyPay ose në rrjetin e agjentëve që ndodhen në gjithë Shqiperinë dhe e ke të garantuar fitoren.

Ne  tek EasyPay e kemi mundësuar këtë në bashkëpunim me kompaninë e basteve sportive Eccobet, Lottosport dhe Eurolloto.