Pay TV

EasyPay në bashkëpunim me Digitalb, mundëson rimbushjen e kartave smart për të gjithë abonentët.

Kështu që ju nuk keni nevojë të shkoni në dyqanet Digitalb, mund të abonohesh apo rimbushësh kartën tënde në kohë reale nga çdo vend i botës, nga shtëpia jote apo ndërkohë që je duke parë ndeshjen tënde të preferuar.
Ne ju ofrojmë dhe shërbime të tjera shtesë , si të krijoni kontratën elektronike apo të lidhni kartën tuaj smart.
Gjithashtu për klientet tanë jashtë Shqipërisë, ofrojmë disa mënyra pagesash, jo vetem duke përdorur llogarinë EasyPay por direkt me kartën tuaj të kreditit apo kartën PayPal.

Krijojmë  lehtësi!