Rimbushje celulari

Rimbush celularin sa herë ke nevojë, përdor llogarinë EasyPay!

Këtë shërbim të ri dhe pa asnjë kosto e ofrojmë në bashkëpunim me dy nga partnerët tanë: operatorët celularë, Telekom, Albtelecom dhe Eagle. Shumë shpejt i njëjti shërbim do të mundësohet edhe me operatorë të tjerë. Vizitoni faqen tonë për të rejat më të fundit.

Si të rimbushësh numrin e celularit?

  • Hyr tek llogaria që ke në EasyPay dhe zgjidh kompaninë që ju ofron shërbimin celular
  • Vendos numrin e celularit dhe vlerën e rimbushjes
  • Nëse dëshiron të aktivizosh një ofertë, përzgjidh ofertën dhe kliko Rimbush
  • Përfundo transaksionin duke klikuar Konfirmo

Po, është kaq e thjeshtë, dhe celulari juaj do të jetë gjithmonë i mbushur.