Transfero Para me Ria

Komisionet më të ulëta në treg

300 Agjente ne te gjithe Shqiperine                                                                        

RIA është kompania e tretë në botë për transfertat e parave, themeluar që prej vitit 1987. Misioni i Ria-s është të sjellë më pranë familjen, miqtë dhe biznesin në cdo cep të botës, duke ofruar tarifa të leverdisshme që bëjnë më të lehtë transferimin e parave për këdo, pavarësisht mundësive ekonomike.

Ria vjen në Shqipëri nëpërmjet rrjetit të pikave EasyPay, me mbi 300 vendndodhje në të gjithë vendin. Pikat tona janë të dallueshme kudo që të lexoni ‘Ria’ apo ‘EasyPay’. Më poshtë mund të gjeni adresën më të afërt pranë jush, duke klikuar qytetin ku ndodheni.

 

 

Jemi krenarë që Ria fitoi çmimin ‘Shërbimi më i mirë për klientin’ për vitin 2017, akorduar nga Center World Awards, kjo edhe për faktin që përveç shërbimit të shpejtë, të sigurtë e miqësor, ne operojmë me orare fleksibël, edhe pas orarit zyrtar të mbylljes së bankave apo gjatë ditëve të pushimeve zyrtare. Ju ftojmë të ndiqni videon prezantuese të Ria Money Transfer, sjellë në Shqipëri nga EasyPay, partner zyrtar si dhe disa Pamje nga Pikat Ria-EasyPay mbarë vendin.

NE PREMTOJMË QË OPEROJMË ME KOMISIONET MË TË LIRA NË TREG, MEGJITHATË JU MUND T’I LLOGARISNI EDHE VETË KËTU.

Ofertat Aktive:

Oferta për klientët e ri në Gjermani

Oferta për klientët e ri në Itali

Oferta për klientët e ri në Angli

Kur zgjedh Ria ke zgjedhur:

  • Komisionet më të ulëta në treg
  • Besim dhe Siguri
  • Shpejtësi në Transfertë
  • 30 Vite Përkushtim dhe Eksperiencë
  • Shtrirje në 150 shtete të Botës
  • Më shumë se 315 mijë vendndodhje

 

Termat dhe Kushtet

riaforweb