Transfero Para me Ria

Ria – TRANSFERTA PARASH NE TE GJITHE BOTEN

Sjellë për ju nga EasyPay, partner zyrtar i shërbimeve Ria në Shqipëri. Klikoni KËTU për të ndjekur videon prezantuese të këtij shërbimi.

Përfitoni nga komisionet dhe kurset e këmbimit më të ulëta kur transferoni para në mbarë botën me Ria!

Ria është një nga kompanitë më të mëdha për  transfertat  e parave në mbarë botën. Që prej themelimit të saj në 1987, Ria sigurohet të ofrojë për klientët e saj alternativa të shpejta, të sigurta dhe ekonomike për t’i dërguar para familjarëve dhe njerëzve te tyre të zemrës.

Misioni i Ria-s është të jetë kompania më progresive në botë për transfertat e parave, duke iu ofruar klientëve shërbime remitancash të shkëlqyera dhe konkuruese për tregun.

*Shërbimet e shpejta dhe të sigurta kanë bërë që Ria të jetë sinonim i fjalës besim

*E shtrirë në 150 shtete të botës

*315,000 vendndodhje në mbarë globin

Tashmë edhe në Shqipëri, nga EasyPay!

Termat dhe Kushtet

ria_web_logo

  • Këtu mund të gjeni foto të pikave Ria/EasyPay në të gjithë Shqipërinë : Pamje nga Pikat