Pagesa e Kopshteve/Çerdheve

Koha juaj është e limituar dhe duhet të paguani faturat e kopshtit/çerdhes për të vegjëlit tuaj? Zgjidhja është shumë e thjeshtë me EasyPay! Pagesat tashmë mund ti kryeni në rrjetin e pikave EasyPay që ndodhen në të gjithë Shqipërinë, ose nëse jeni klient, paguani direkt nëpërmjet aplikacionit për smartphone.
Hyni në aplikacion dhe zgjidhni shërbimin Kopshtet/Çerdhet:

– Përzgjidhni metoden e kërkimit (Kod Klienti ose Nr. dokumenti)
– Shfaqja e detyrimit
– Konfirmimi i pagesës

Faturë e paguar, prindër të gëzuar !