Eventet më ‘in’ të momentit!

Eventet e momentit me EasyPay:

Colour Day Festival është festivali më i madh veror, me gjenezë realizimi në Greqi, i cili shoqërohet nën tingujt e muzikës dhe efektit të pluhrave shumëngjyrësh. Biletat mund t’i blini këtu: http://pentagrami.al/colordayfestival/ Data: 12 Maj!

Diva’s Show është një koncert recital i jashtëzakonshëm që mbledh Divat; Rovena Dilo, Irma Libohova, Eneda Tarifa dhe Besa Kokëdhima. Biletat mund t’i blini këtu: http://pentagrami.al/divat/show.php Data: 16 Maj!

Turtle Fest është festivali më i madh muzikor shqiptar i cili çdo vit mbledh mbi 5000 pjesëmarrës nga trojet shqiptare. Biletat online mundësohen nga EasyPay në turtle-fest.com/tickets/, pa asnjë komision ekstra. Data: 6,7,8 Korrik!