Gëzuar 1 Qeshorin! Të gjitha faturat e kopshteve dhe çerdheve me 0 komision!

Në nder të festës së fëmijëve, të gjitha faturat e kopshteve dhe çerdheve që paguhen nëpëmjet aplikacionit EasyPay, do të jenë me 0 komision! Oferta do të jetë e vlefshme përgjatë gjithë Qershorit, muajit të fëmijëve.

 

Pagesa direkt nga aplikacioni EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.

  • Nëse nuk jeni të regjistruar, mund ta bëni këtë duke shkarkuar aplikacionin EasyPay në telefonin tuaj (qoftë Android, IOS, Windows) ose duke aksesuar website-in e tonë. Keni krijuar kështu një portofol tuajin elektronik të cilin mund ta kreditoni me mënyrat që ju paraqiten nga aplikacioni (nëpërmjet kartës suaj të kreditit apo debitit, nëpërmjet llogarisë tuaj bankare ose me para cash në një nga pikat EasyPay që i gjeni gjithashtu tek aplikacioni apo website i EasyPay). Këtë portofol online do mund ta përdorni më pas për pagesën e faturave të kopshteve dhe çerdheve.
Posted in: