Ikona e hip hop-it shqiptar, Unikkatil vjen në Mitrovicë, në 27 Korrik

Duke filluar nga sot EasyPay do të ofrojë  shitjen e biletave për koncertin ikonës së hip hop-it shqiptar, Unikkatil që do të zhvillohet në Mitrovicë, Kosovë, në 27 Korrik, tek stadiumi “Adem Jashari“.

“Unikkatil është një reper, këngëtar, shkrimtar dhe interpretues nga Kosova që jeton në Bronx, New York. Mesazhet që përcjell Unikkatil në këngët dhe tekstet e tij kanë bërë që shumë njerëz ta konsiderojnë atë si reperin me të mirë shqiptar të të gjitha kohërave.”

Thuhet se ky do të jetë edhe koncerti i fundit i tij në trojet shqiptare e ai do e përmbyll karrierën me këtë performancë. Nxitoni për të blerë biletën tuaj dhe shijuar këtë eksperience të fundit të tij live.

 

Biletat mund të rezervohen online në faqen https://ticket.easypay.al/concerts/unikkatil ku ndodhet informacioni mbi çmimin e biletave. Në këtë faqe ju mund të zgjidhni platean, vendin se ku dëshironi të qëndroni dhe sa bileta do të blini.

Ju gjithashtu mund të merrni biletën tuaj të koncertit të Unikkatil nëpërmjet këtyre opsioneve:

Për më shumë: https://ticket.easypay.al/

Posted in: